Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις - Μυοκτονίες

Η απεντόμωση είναι η διαδικασία με την οποία απαλλάσουμε το χώρο μας από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, δηλαδή τα έντομα. Εκτός αυτού, η απεντόμωση είναι καλό να γίνεται και για προληπτικούς λόγους, ώστε να αποτρέψουμε την μελλοντική είσοδο εντόμων, που αποτελούν εστίες μόλυνσης, στο σπίτι μας.

Πότε και που πρέπει να γίνεται η απεντόμωση σπιτιού ;

Οι απολυμάνσεις και απεντομώσεις είναι συνετό να γίνονται 2-3 φορές το χρόνο και ειδικά σε μεγάλα κτίρια, όπως είναι οι πολυκατοικίες. Επίσης, συνίστανται να γίνονται την Άνοιξη και το Φθινόπωρο, όπου παρουσιάζεται η μεγαλύτερη έξαρση.

Σε κάθε περίπτωση έχει αποδειχθεί οτι τουλάχιστον μια φορά το χρόνο είναι απολύτως απαραίτητη ώστε ο πληθυσμός των εντόμων να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.

Προτού επισκεφθεί το εξειδικευμένο συνεργείο το χώρο σου, καλό θα ήταν να έχεις φροντίσει για δύο μικρά πράγματα, μεγάλης σημασίας.

Πρώτον, σφουγγάρισε και καθάρισε το σπίτι σου καλά πριν την απεντόμωση διότι θα πρέπει να περιμένεις περίπου μια βδομάδα μετά την εφαρμογή του φαρμάκου για να ξανασφουγγαρίσεις, ώστε να είναι αποτελεσματικότερη η δράση του.

Δεύτερον, μην ξεχάσεις να έχουν πλυθεί τα φρεάτια και οι κεντρικές σωληνώσεις με πιεστικό αποφρακτικό για να έχει καλύτερο αποτέλεσμα. Η απεντόμωση γίνεται τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού και είναι μια αρκετά απλή και γρήγορη διαδικασία που, όμως, απαιτεί την παρέμβαση υπεύθυνων συνεργείων με ειδική άδεια.

Αν λοιπόν αντιμετωπίζεις ανεπιθύμητους επισκέπτες ή θέλεις να τους αποφύγεις στο μέλλον, τώρα είναι η καταλληλότερη περίοδος για απεντόμωση σπιτιού.

 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Οι κοριοί είναι μικρά έντομα χωρίς φτερά και έχουν ανοιχτό καφέ χρώμα αν είναι νηστικοί, και καφέ χρ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Το καλύτερο για επαγγελματικούς χώρους και διαμερίσματα. Eιδικό, πρωτοποριακό φάρμακο σε συμπυκνω..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Το καλύτερο για επαγγελματικούς χώρους και διαμερίσματα. Eιδικό πρωτοποριακό φάρμακο σε μορφή gel..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Για την πληρέστερη προστασία πολυκατοικιών και οικιών από έντομα και τρωκτικά συστήνουμε την εφαρμογ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Η σωστή και συστηματική καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών και η τήρηση φακέλου εργασιών αποτελεί πρ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€